Allround medewerker horeca keuken bij de Genuujerie
28 – 32 uur
De Genuujerie Venlo
Waardevol werken bij De Genuujerie
Niet in hokjes denken, maar juist daarbuiten. Dáár liggen kansen. Het maakt namelijk niet uit waar je vandaan komt of wat je achtergrond is. Rendiz biedt mogelijkheden voor iedereen met een horeca- en/of zorghart die op een van onze horecalocaties, zoals De Genuujerie, aan de slag wil. Gewoon lekker bezig zijn, met respect voor elkaar. Maar nóg belangrijker: werken met boerenverstand. Op die manier draag je op jouw manier bij aan mensen die een inhaalslag op de arbeidsmarkt willen maken. Dát is waardevol genieten voor de een en waardevol geluk voor de ander.Jouw waardevolle rol als allround medewerker horeca keuken
Koffieschenkerij De Genuujerie is gevestigd in een voormalige boerderij en ligt vlak achter het beroemde kapelke van Genuuje. De Genuujerie biedt mensen met een ondersteuningsvraag of achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Altijd met als uitgangspunt: wat kan iemand wel!Als allround medewerker horeca keuken ben je bezig met de volgende werkzaamheden:
- Uitvoering van mise-en-place;
- Bereiding van gerechten;
- Begeleiden, stimuleren en coachen van het keukenpersoneel/deelnemers;
- Bevorderen/verbeteren van de gastbeleving;
- Zorgdragen voor de netheid en kwaliteit van de locatie volgens de HACCP-normen;
- Inkoop- en voorraadbeheer.
Dit maakt jou waardevol:
- Jouw horeca-ervaring en affiniteit met onze doelgroep;
- Jouw vakspecifieke kennis en praktijkervaring;
- Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandige werkhouding;
- Jouw inlevingsvermogen en flexibele houding;
- Jouw oplossingsgerichte en creatieve denkvermogen;
- Jouw leergierige en representatieve instelling;
- Jouw passie en drive om iets te willen bijdragen aan mensen met een uitdaging op de arbeidsmarkt.
Onze waardering voor jou:
- Prettige werktijden én werkomgeving waar we genieten van gezellige barbecues en andere interne evenementen samen met collega’s van Rendiz;
- Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de cao Horeca;
- Pensioenopbouw bij Horeca en reiskostenvergoeding;
- 190 uur vakantieverlof bij een volledige werkweek van 38 uur;
- Een uitdagende en gevarieerde functie.